MAGIC EVENTS 0753 562 510

Single Blog Title

This is a single blog caption

Organizare Team Building in inima Transilvaniei

Un loc minunat pe langa Targu Mures este tabara de la Saulia, care ofera posibilitatea de a sustine conferinte, sedinte, team-building-uri sau training-uri.  Dispune de 2 sali de seminar de 20-40 locuri,  sala de conferinte de 200 de persoane, dotata cu videoproiector si statie de sunet sau  sala de studiu, ce pune la dispozitie un living, TV, video si o biblioteca. Pe langa serviciile de cazare ireprosabile pe care le ofera complexul, oaspetii au la dispozitie numeroase facilitati interioare, exterioare, sportive sau de recreere, menite sa faca sederea in tabara o experienta de neuitat

Puteti beneficia de urmatoarele activitati:

In parcul de aventuri,  pot fi desfasurate sporturi de risc si de echipa. Cei care indraznesc sa incerce probele, vor intalni pe parcursul acesteia ziduri de alpinism cu diferite grade de dificultate, scara uriasa, burma bridge, turn de lazi, liane, probe de echilibru, obstacole din cauciuc si altele. Distractia este garantata!

Fiind situata chiar in apropierea lacului, se pot desfasura si diferite activitati sportive si de relaxare pe apa, pentru amatorii de experiente in natura.

Tabara Saulia este gazda multor tabere pentru copii, de diverse varste, motiv pentru care un loc de joaca nu putea lipsi din incinta acesteia. Acesta este compus din leagane, balansoare, hamace, topogane, groapa cu nisip si multe alte atractii pentru mici si mari.

Diversele concursuri si competitii sportive se desfasoara pe terenul de fotbal – spatiu special amenajat pentru diverse grupuri de jucatori pasionati de activitatile sportive in aer liber.

Iubitorii jocului de volei isi pot arata talentul si indemanarea pe cele 2 terenuri de volei ale taberei. Terenurile sunt amenajate cu gazon si reprezinta locul perfect pentru competiile ce vor fi desfasurate.

Locatia este perfecta pentru:

  • traininguri
  • tabere de vara
  • teambuilding-uri
  • conferinte
  • excursii
  • alte evenimente.

Leave a Reply