MAGIC EVENTS 0753 562 510

Single Blog Title

This is a single blog caption

Tendinte verighete 2016

Verighetele sunt simbolul vizibil al dragostei dintre doua persoane. Sunt acele obiecte micute care poarta cu ele o incarcatura emotinala imensa, pentru o perioada lunga de timp. Ele exprima atat sentimentele celor doi miri, cat si personalitatea si o parte dintre gusturile lor in materie de moda.

Anul 2016 pare a fi anul tendintelor extravagante in materie de verighete. Colectii intregi vorbesc despre asta. Un trend in voga este acela al mesajelor inscriptionate pe una dintre fetele verighetelor. Cuvinte amestecate, citate, promisiuni sau o fraza reprezentativa pentru cuplu sunt doar cateva dintre ideile pe care designerii le propun. Limita este imaginatia si creativitatea indragostitilor.

Calendarul inscriptionat, cu o piatra care sa marcheze ziua cea mare, este o alta idee interesanta, preferata in locul clasicei inscriptii din interiorul verighetelor. Pe langa faptul ca este atipica, designul jucaus transmite o stare de bine.

Pentru personalitati complexe care isi doresc un model complicat dar elegant in acelasi timp, designerii propun modele cu imprimeuri 3D  ce confera o imagine complexa si rafinata in acelasi timp. Aceste verighete se pot confectiona din aur galben, alb sau roz iar pietrele pot fi alese in functie de preferintele fiecaruia.

Verighetele subtiri se potrivesc foarte bine personalitatilor finute care nu vor sa iasa in evidenta prea mult. Chiar si asa, anul acesta designerii propun modele cu impletituri sofisticate si diamante. Lucrate din aur alb sau galben, aceste verighete reprezinta eleganta, rafinament si finisaje care nu se vor deteriora in timp.

Leave a Reply